Thursday, 22 September 2011

Kem Jati Diri Sejati 1 Malaysia

Bertapak di SMKBBBK telah diadakan Kem Jati Diri Sejati 1Malaysia khas untuk Form 5 .......Aktiviti yang dijalankan amatlah menyeronokkan.Apa lagi kalau bukan Flying Fox dan Pinball....Ramai jugak nak
masuk tapi ini khas untuk kami sahaja....(yg x ambil pekse) SmileyCentral.com


Bukan main tinggi tali yang dipasang.Dari tingkat 3 sampai tingkat 1.Takut betul..............SmileyCentral.com
sudah pakai alat keselamatan apa lagi beraturlah menunggu giliran.Waktu turun tu memang takut tapi nasib baik ok.(takut tali putus)SmileyCentral.com
tapi waktu turun tu memang sonok......................................!







Ada jugak yg takut gayat...bila turun ha ambil kau mengigil satu badan(heheheh.......kawan aq jugak tu)..
Selepas itu kami diarahkan untuk bermain pinball.Ingatkan main tembak orang rupanye tembak botol.....Eh eleh .kecewa sikit tapi x pe la..best gak main tembak botol hampir kena tapi x kena pun.Ada je dia (botol) nak ketepi-ketepi..Jurulatih menerangkan cara memegang dan menggunakannya...Memang best r.




Inilah aktiviti untuk menenangkan fikiran...Ada pengajaran disebalik aktiviti itu.Lepas juga rasa takut ............................Apa2 pun aktiviti itu memang seronok....Sekian,terima kasih.......SmileyCentral.com

2 comments:

F.A.R.A.H. deeb said...

Wuiyoo beraninya wat aksi Flying Fox itu! Kalau maksu sampai bile pun konpem tak lepas haha!

syahirah said...

makasih2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...