Sunday, 23 October 2011

Umurku Sudah 17 Tahun


                                                           Assalamualaikum

Menjelang 7 mlm pada 22/10/2011, mencecahlah umurku ke 17 tahun.Sudah tua rupanye aq ni.Apapun tahun ni tahun paling penting buat aq sebabye aq ada exzem yg besar iaitu SPM. Aq kena fokus pada plajaran. Target '9A'. heheheSmileyCentral.com

Thank pada yg wish kat fb tu.Aq hargai sesangat.Thank tu My Mum sebab wish dia.Aq akan berusaha utk membanggakan mereka.

Tahun ni sebenarye aq teringin nak makan kek strawberi x tau pepasal ngan aq ni tetiba je.X sangka dpat gak kek tu.*(Beli guna duit sendiri)*



                                  
                                               
Ari ni mak aq masak sedap.Katanye namaye 'HOMEMADE CHICKEN RICE'.

                        Nasi ni boleh tahan..aq bagi 5 BINTANG..SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com

               Ayam ni favoured aq jadi 5 BINTANG SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com

                                     Sup ni ok...4 BINTANGSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com

                         Kicap ngan sambal belacan ni 4 BINTANG..SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com

                            Timun ngan tomato ni..4 BINTANG SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com

                                 Puding ni..5 BINTANG SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com

Bnyak ye bintang biasa r nak promot....Ahaks SmileyCentral.com

2 comments:

F.A.R.A.H. deeb said...

Heheee... sedapnyaaa... Hepi belated besday. Sori terlambat ketapi sbb tak bukak komputer weekend.

Koding said...

Selamat Hari Jadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...